;

Något gick fel.

+

Kan inte verkställa din begäran

bäddmadrassen

En lyxig bäddmadrass i skum för dig som inte riktigt är redo att byta ut din nuvarande madrass. 5 cm av nästa generationens memoryskum som andas, ger dig extra komfort och stöd som förbättrar din sovupplevelse. Tillverkad i Tyskland.

+

Varför eve

 • Vi vet vad sömn handlar om. Därför skapade vi världens bästa bäddmadrass. Enkel att köpa, svider inte i plånboken. Inga framfusiga säljare eller affärer på andra sidan stan. Bara en prisvärd och högkvalitativ bäddmadrass som levereras ända fram till din ytterdörr.
+

Gratis leverans, retur & provperiod hemma

 • Leverans - Vi levererar bäddmadrassen helt kostnadsfritt ända fram till din dörr, inom 12 arbetsdagar.
 • Provperiod - Vi ger dig 30 nätter för att känna efter ifall bäddmadrassen är helt rätt för dig. Skulle du inte vara 100% nöjd med din bäddmadrass, får du pengarna tillbaka. Vi rekommenderar att du låter den expandera ett par timmar efter uppackning och att du utnyttjar så mycket som möjligt av provperioden innan du verkligen bestämmer dig för en eventuell retur.
 • 750 kr rabatt på eve madrassen - När du väl har fått uppleva vår bäddmadrass är chansen stor att du blir sugen på mer av eve-känslan. Vi kallar detta för en madrass-inkörsport. Skulle du vilja uppgradera till vår stora madrass, ger vi dig 750 kr rabatt.
+

Vår garanti

 • Bäddmadrassen kommer med en omfattande garanti på 3 år. Om din bäddmadrass inte håller under den perioden, byter vi ut den mot en helt ny. Inga problem, inget drama.

1,499   kr

Välj storlek

5cm som förändrar allt

Vi har kokat ner allt det som gör vår eve-madrass fantastisk, till en 5 cm tjock skummadrass vi kallar bäddmadrassen. Den är gjord av skum från mellan- och baslagren från den vanliga eve-madrassen och är insvept i ett mjukt tygöverdrag.

+

Tygöverdrag med halkskydd

Vår bäddmadrass har ett stickat överdrag som är vävt av ett mjukt, stretchigt polyestertyg. Det är extremt tåligt, tappar inte sin lyster och allergivänligt så att du slipper nysattacker.

 • Överdraget har små lufthål som ökar luftcirkulationen i bäddmadrassen och reglerar därmed din temperatur medan du sover.
 • Allt material i bäddmadrassen är certifierat med OEKO-TEX® Klass 1. Detta innebär att den är tillverkad utan skadliga gifter och kemikalier.
 • Undersidan av bäddmadrassen har ett halkskydd. Så även om du rör dig mycket i sömnen behöver du inte oroa dig för att bäddmadrassen ska glida omkring.
+

Luftigt lager som andas

 • Detta 2 cm tjocka lagret ger dig en lyxig mjuk känsla. Det är skönt och mysigt att ligga på samtidigt andas det hela 30 gånger mer än en vanlig memoryskum-madrass. Plus att det är fuktabsorberande för att du ska vakna fräsch.
+

Stödjande baslager

 • Det här lagret ser till din kropps hälsa. Det är gjort av 3 cm ultraspänstigt basskum. vilket kanske inte låter supersexigt, men det håller dig om ryggen - bokstavligt talat. Det är tryckavlastande och snäll mot dina leder så du slipper den där knakande känslan du får när madrassen inte är en perfekt matchning. Och tack vare spänsten kommer den att vara stödjande precis på de ställen det mest behövs. Oavsett hur du sover.

Specifikationer

Ursprungsland

bäddmadrassen skapades av ledande designers i London och tillverkas i Tyskland. Överdraget är vävt i Huddersfield, England.

Överdrag

Tack vare överdragets stretchiga, finmaskade väv, anpassar den sig perfekt till skummet under. Tyget andas, vilket hjälper till att reglera din kroppstemperatur och är även allergivänligt.

Underhåll

Bäddmadrassens överdrag bör tvättas för hand med väldigt milt tvättmedel eller tvål i varmvatten och sedan torkas upphängd på exempelvis lina. Det kan inte maskintvättas, kemtvättas eller torktumlas.

Skumlager

 • 2 cm skum med öppen cell-teknologi som gör att madrassen andas 30 gånger bättre än vanligt skum.
 • 3 cm tåligt och starkt skum med studs.

Certifikationer

För en säker och hälsosam sömn, är alla våra skummaterial certifierade med CertiPur®. Överdraget är OEKO-TEX® Klass 1-certifierat.

din madrass bästa vän

eve's bäddmadrass ger ett lyxigt lyft till din nuvarande madrass, men den kan inte göra underverk. Är din gamla madrass helt utsliten behöver du byta ut den mot en ny. Men om du bara vill ordna upp ett par knutar eller förbättra sömnen så gör vår bäddmadrass susen.

+

Bättre för dina leder

 • Den är inte bara bättre för sömnen utan också för din kropp när du vaknar. Den jämnfördelar vikten på lederna och agerar tryckavlastande medan du sover, så att du vaknar upp mer rörlig och smidig.
+

Hygienisk

 • En helt ny bäddmadrass ger dig tryggheten och sinnesron om du sover på en begagnad madrass. Det är skönt att veta att du får ett eget lager av lyx till en bråkdel av priset för en helt ny madrass.
+

Absorberar störningsmoment

  Lättväckta personer och hobbyakrobater, ni kommer att älska vår bäddmadrass. Den minskar störningarna från allt vridande och vändande och ger din partner en lugn natts sömn.
+

Hypoallergen

  Hej då till hösnuvan! Vår bäddmadrass är allergivänlig och certifierade av OEKO-TEX®. Det innebär att den är noggrannt testad för att säkra att den inte innehåller några som helst skadliga eller obehagliga ämnen.

den perfekta starten för alla

Vi är helt övertygade om att alla, oavsett storlek på plånbok, förtjänar att vakna utvilade. Varje morgon! Så vi strävade efter att skapa en högkvalitativ bäddmadrass som är tillgänglig och bekväm för alla - oavsett om du hyr, äger, sover över eller bara är ute efter lite mer lyx i vardagen.

inga förpliktelser, inga komplikationer

Planerar du att flytta i framtiden? Med vår bäddmadrass kan du vara rörlig utan att offra några bekvämligheter. Rulla bara ihop den och ta den under armen på flyttdagen. Smart.

fler produkter från eve

 • mattress

  madrassen

  madrassen - Högkvalitativt memoryskum till ett rimligt pris

 • pillow

  kudden

  Ger mer stöd än dun kuddar, med ökade fördelar för cirkulation och muskel placering.

 • sheets

  lakanen

  lakanen - Slitstarkt med en perfekt balans av mjukt och luftigt

 • protector

  madrasskyddet

  Den perfekta madrassen förtjänar ett perfekt skydd. Vattentätt, luftigt och extremt mjukt.

 • duvet

  täcket

  Gjord för alla årstider med anddun av bästa kvalitet

Handla säkert

Betala enkelt

Snabb leverans