Något gick fel.

+

Kan inte verkställa din begäran

bäddmadrassen

En lyxig bäddmadrass i skum för er som inte är riktigt redo att byta ut er nuvarande madrass. 5cm nästa generations skum som andas, ger extra bekvämlighet och stöd som förbättrar din sov upplevelse. Allt gjort i Tyskland.

+

Varför eve

 • Vi vet vad sömn handlar om. Vi skapade världens bästa madrass och nu, har vi världens bästa bäddmadrass. En som är enkel att köpa till ett rimligt pris. Inga affärer långt borta, inga pushiga säljare. Bara en, prisvärd, premium bäddmadrass levererad till din dörr.
+

Gratis leverans, returer & prova hemma period

 • Leverans - Vi levererar bäddmadrassen till din dörr, gratis, inom 5 arbetsdagar
 • Provperiod - Du får 30 nätter på dig att avgöra om du vill behålla den. Är du inte 100% nöjd, plockar vi upp den från ditt hem gratis och du får full ersättning. Vi rekommenderar att du låter den expandera ett par timmar efter uppackning och verkligen använder dig av vår provperiod innan du bestämmer dig.
 • 750 kr rabatt på eve madrassen - När du väl upplevt vår eve bäddmadrass, är chansen stor att du är sugen på mer av eve känslan. Vi kan kalla det en infarts-bäddmadrass. Skulle du vilja uppgradera till en riktig madrass ger vi dig 750 kr rabatt på din eve madrass.
+

Vår garanti

 • Med varje bäddmadrass följer en omfattande 3 års garanti . Om den inte håller under garantiperioden, byter vi ut den mot en helt ny. Inget drama, inga problem. Vi tar med den gamla och lämnar en ny.

1,499   kr

Välj storlek

5cm förändrar allt

För att bäddmadrassen skulle kännas mer som en eve, har vi bryggt ner samma teknologi i det 5 cm tjocka skummet. Det är mellan och bas lagren från den vanliga eve madrassen, Inpackat i ett mjukt tygöverdrag.

+

Tygöverdrag & anti-glid botten

Vår bäddmadrass har eves stickade överdrag, vävt av mjukt, two-way stretch polyester tyg. Det är hypoallergent och extremt tåligt, så du slipper nysa och den slipper tappa sin lyster.

 • Gjort med fickor för luftcirkulation som reglerar din temperatur .
 • Alla material är Oeko-Tex® Standard 100 certifierade. Detta innebär att de testats noggrant för att säkerställa att de inte innehåller några skadliga eller obehagliga substanser.
 • Vi har byggt in ett anti-glid-lager i botten. Så även om du är en aktiv sovare, ligger din bäddmadrass kvar på sin plats.
+

Svalkande luftigt lager

 • Detta 2cm tjocka lagret ger dig lyxig mjukhet och komfort. Det är skönt och mysigt att ligga på, och andas dessutom 30 gånger mer än vanligt memoryskum. Plus att det fläktar undan fukt, så du vaknar fräsch, inte svettig.
+

Stöttande baslager

 • Det här lagret ser till din hälsa. Gjort av 3cm ultra-tåligt bas skum, låter det kanske inte supersexigt, men det håller dig om ryggen – bokstavligt talat. Det minskar tyngden på dina leder och tryckpunkter, och eliminerar den där knakande känslan när din madrass inte är helt perfekt. Och tack vare dess elasticitet kommer den trycka tillbaka precis där du behöver mest stöd. Oavsett hur konstigt du än sover.

Specifikationer

Ursprungsland

Bäddmadrassen skapades av våra ledande produktdesigners i London och tillverkas i vår fabrik i Tyskland.

Överdrag

Tack vare överdragets flexibla och finmaskade väv, anpassar den sig perfekt till skummet under. Tyget andas, vilket hjälper till att reglera din kroppstemperatur, och är även antiallergent.

Underhåll

Bäddmadrassens överdrag skall tvättas för hand eller med väldigt milt tvättmedel och tvål i varmvatten och torkas naturligt på lina. Det kan inte maskintvättas, kemtvättas eller torktumlas.

Skumlager

 • 2cm av svalkande open-pore teknologi skum; Andas 30 gånger mer än vanligt skum.
 • 3cm av ultra-motståndskraftigt reflex basskum.

Certifikationer

För säker och hälsosam sömn, är alla våra skummaterial CertiPur ® certifierade. Överdraget är Oeko-Tex ® Class 1 certifierat.

din madrass medhjälpare

Bäddmadrassen från eve ger din madrass en ett lyxigt lyft, men den gör inte underverk. Är din gamla madrass helt utsliten, behöver du faktiskt byta ut den mot en ny. Men om du bara vill släta ut ett par knutar eller uppgradera din sömn upplevelse så gör vår bäddmadrass susen.

+

Bättre för dina leder

 • Den är inte bara bättre för sömnen, utan också för din kropp när du vaknar. Den jämnfördelar vikten på dina leder och tryckpunkter medans du sover, så du vaknar mer spänstig.
+

Hygienisk

 • Om du sover på en tidigare använd madrass, kommer en splitter ny bäddmadrass från eve ge dig sinnesro. Det är skönt att veta att du får ditt egna lager av lyx, till en bråkdel av priset för en ny madrass.
+

Absorberar störningsmoment

  Lättstörda sovare och sömn akrobater, ni kommer älska detta. Vår bäddmadrass minskar känsligheten för din partners vrid och vändningar. Så du sover lugnt och stilla även när din partner rör sig.
+

Hypoallergen

  Hejdå allergiska nysningar. Denna bäddmadrassen är hypoallergen, och Oeko-Tex® Standard 100 certifierad. Vilket innebär att den är noggrant testad för att säkra att den inte innehåller några skadliga eller obehagliga substanser.

den perfekta starten för alla

Vi är helt övertygade om att alla, oavsett plånbok, förtjänar att vakna utvilade varje morgon. Så vi strävade efter att göra en högkvalitets bäddmadrass som är tillgänglig och bekväm för alla - oavsett om du hyr, lånar soffan, äger, eller bara är ute efter lite mer lyx i vardagen.

inga förpliktelser, inga komplikationer

Planerar du inte stanna i det huset för alltid? Med vår bäddmadrass kan du vara rörlig utan att offra bekvämlighet. Rulla bara ihop den och ta den under armen på flyttdagen. Smart.

fler produkter från eve

 • mattress

  madrassen

  Toppkvalitets memoryskum till ett rimligt pris

 • pillow

  kudden

  Ger mer stöd än dun kuddar, med ökade fördelar för cirkulation och muskel placering.

 • sheets

  lakanen

  Den perfekta balansen mellan mjukhet, luftighet och styrka.

 • protector

  madrasskyddet

  Den perfekta madrassen förtjänar ett perfekt skydd. Vattentätt, luftigt och extremt mjukt.

 • duvet

  täcket

  Gjord för alla årstider med anddun av bästa kvalitet

Handla säkert

Betala enkelt

Snabb leverans