;

Något gick fel.

+

Kan inte verkställa din begäran

handduken

eve Handduken, som är gjord av 100% högkvalitativ bomull, är den perfekta mixen av form och funktion. Beställ den nu och morgonen är din med eve's handduk.

Färg: Vit Grå

199   kr

den där varma, fluffiga känslan

Omåttligt mjuk, men ändå stark och hållbar, handdukens “zero-twist” bomullsfrotté ger känslan av att vara insvept i en varm kram.

+

Omåttligt mjuk

  • Till skillnad från traditionella handdukar, använder vi en “zero-twist” högkvalitativ bomullsfrotté. Detta ökar ytan på handdukens fibrer vilket gör den extremt mjuk och samtidigt superabsorberande. Den är även 30% lättare än genomsnittet, vilket gör den enklare att ta med när du reser.
+

Stark och hållbar

  • Vi har noggrant valt ut superstarka och hållbara bomullsfibrer för vår eve handduk, så att den ska hålla sig mjuk och fluffig, tvätt efter tvätt.
+

Snabbtorkande

  • Just för att det inte finns något värre än en fuktig handduk, så har vi valt en bomullsfrotté som är snabbtorkande. Äntligen är det slut på det eviga “hänga handduken på elementet” efter att du använt den.

Specifikationer

Ursprungsland

Designad i London. Tillverkad i Portuga

Sammansättning

100% “zero-twist” högkvalitativ bomull

Leverans

Handduken levereras gratis, ändra fram till din ytterdörr. Vi levererar inom 12 arbetsdagar.

Returpolicy

Du kan returnera handduken inom 30 dagar. Men av självklara hygieniska skäl, får handduken inte vara använd eller tvättad för att vi ska kunna ge dig full återbetalning. Handduken måste även returneras i sin orignalförpackning.

vacker uppfinning

Genomtänkt designad för att den ska se lika bra ut som den känns, handduken har några extra detaljer som hjälper till att göra livet lite enklare.

+

Innovativa fästen

  • Handduken har en uppfinningsrik tygbit fastsydd längs med ena långsidan som säkert håller ihop handduken när du har svept den runt kroppen eller huvudet. Genom att smidigt trä ena hörnet av handduken genom någon av öglorna som tygbitarna bildar, tillåter det dig att röra dig fritt utan att riskera att handduken trillar av.
+

Smidig upphängning

  • Handdukens öglor bildar även fästen som gör att du smidigt kan hänga upp din handduk på en krok för att torka.
+

Våffeldesign

  • För en extra estetisk stil, är handdukens ändar utsmyckade med en våfflad design. Detta gör även handduken lättare att fästa, det ger helt enkelt lite extra grepp.
+

Två perfekta storlekar

    För att hålla det enkelt så utformade vi handduken i två perfekta storlekar, utan krångliga mellanting.
  • liten handduk (50cm x 125cm): Vår mindre handduk är längre än den genomsnittliga handduken, just för att den ska kunna fästas lättare runt huvudet.
  • stor handduk (100cm x 150cm): Vår större handduk är i samma storlek som ett badlakan, till priset av en vanlig badhanduk. Du får alltså mer att svepa in dig i utan extra kostnad.

Handla säkert

Betala enkelt

Snabb leverans