Något gick fel.

+

Kan inte verkställa din begäran

Bli en del av eve familjen!

+

Håll kontakten så får du får du reda på nya produkter och exklusiva erbjudanen först!

Reviews

+

5 star

90%

4 star

2%

3 star

2%

2 star

4%

1 star

2%

Reviews provided by

Last Updated: 04.10.2016

madrassen

Toppkvalitets memoryskum till ett rimligt pris. Madrassen från eve balanserar komfort, kylande egenskaper, hållbarhet och har precis den rätta mängden studs. Sov på den direkt - utan bäddmadrass, det mjuka topplagret ger exakt rätt komfort.

4.7/5
+

Varför eve?

 • Vi säljer bara 1 madrass: den bästa. Framtagen genom 4 år av optimeringar, våra kunders feedback och efter över 70,000 sålda madrasser. För att perfektion inte är subjektivt.
 • Madrassens unika lagersystem och nästa generations memoryskum ger mer studs och en svalare, mer rogivande sömn.
+

Gratis Leverans, Retur, & Provperiod hemma

 • Leverans - Vi levererar madrassen helt kostnadsfritt rätt till din dörr, inom 5 arbetsdagar.
 • Provperiod -Vi ger dig 100 nätter att bli säker på att madrassen är helt rätt för dig. Är du inte 100% nöjd, hämtar vi upp madrassen, kostnadsfritt, och ger dig pengarna tillbaka på hela köpet. Vi är övertygade om att du när du väl provat madrassen, kommer vilja behålla den för alltid (95% av våra kunder gör det).
+

Vår Garanti

 • Madrassen kommer med en omfattande 10 års garanti. Om din madrass inte håller under den 10 åriga garantiperioden, byter vi ut den mot en helt ny. Så enkelt är det.

KÖP

4,299   kr

MADE
IN
GERMANY

Välj din storlek

 

ditt liv, enklare

Vi på eve tror på att göra det enkelt. Vi börjar med att designa vackra produkter för att förenkla ditt liv, och slutar med att göra dem enklare än någonsin att äga i ditt egna hem.

+

En madrass passar alla

 • Det brukade vara komplicerat att hitta rätt madrass. Det var lätt att gå vilse bland hundratals erbjudanden, obegriplig jargong, och pushiga säljare.
 • Detta ville vi ordna med en radikalt enkel lösning. Vi designade en madrass - den bästa – gjord med material av högsta kvalitet. Sedan förenklade vi köpupplevelsen för att få ner kostnaderna och kunna erbjuda det direkt till dig, till ett betydligt lägre pris.
+

Levererad till din dörr, i en låda

 • Madrassen kommer rätt till din dörr, komprimerad, vakuumförpackad, och snyggt ihoprullad i en låda. Packa helt enkelt ut madrassen i ditt sovrum, och den kommer veckla ut sig till normal storlek inom några timmar . Detta betyder att du slipper vricka, dribbla, och manövrera runt en madrass i full storlek upp och nerför trappor eller genom trånga korridorer.
 • Vi erbjuder gratis leverans av madrassen. Om du av någon anledning vill returnera den inom provperioden plockar vi upp den rätt från ditt sovrum, också det helt kostnadsfritt.
+

Enkla betalningssätt

 • Credit eller Debit kort
 • Paypal
+

Experter på kundservice

 • Livet blir lättare när vårt dreamteam tar hand om dig. Vårt topprankade, London-baserade kundservice team är här för att besvara alla dina frågor, och göra din upplevelse med eve så bra som möjligt. Chatta med oss online eller slå oss en signal för mer info.

vad vi är gjorda av

Efter att ha provat många olika sammansättningar för madrassen, bestämde vi oss för att använda 3 skumlager, inpackade i ett överdrag av mjukt stickat tyg. Madrassen är gjord med material av högsta kvalitet, monterat exklusivt i Tyskland. Klicka på ett lager nedan för att se vad som får det att studsa.

+

Mjukt tygöverdrag

 • Madrassens stickade överdrag är gjort av two-way stretch polyester, som ger dig en fin, mjuk yta att ligga på, som förstärker effekterna av memoryskum under. Varför polyester? För att det är antiallergent och tåligt – det får dig inte att nysa och det förlorar inte sin lyster.
 • För sidorna på madrassen har vi valt ett vackert gult tyg med unika airflow egenskaper, som gör att madrassen andas mer och är svalare. Det har också ett smart fibernätverk för luftcirkulation genom hela natten.
 • Materialet vi använder i överdraget och på sidorna är Eko-Tex certifierade. Det innebär att de är testade och godkända av experter inom industrin, för att försäkra oss om att vi inte har skadliga eller obehagliga ämnen som kan finnas i madrasser av sämre kvalitet.
+

Formgivande Memoryskum

 • Rätt under det fina överdraget sitter 3 cm av majestätiskt mottagligt memoryskum. Det kanske inte låter som så mycket, men vi har genom omfattande forskning kommit fram till att det är exakt rätt mängd för att ge dig rätt balans mellan stöd och komfort. Skummet är designat att skugga din kroppsform, avlasta tryckpunkter och understödja din rörelsefrihet under sömnen.
 • Detta lager absorberar störningsmoment, så du får en skön och avslappnande sömn även om din partner vrider och vänder på sig.
+

Svalkande lager som andas

 • En riktig gamechanger. Ett 3 centimeter tjockt, kylande lager i mitten av madrassen ser till att du känner dig fräsch när du vaknar. Materialet det är gjort av andas 30 gånger mer än tidigare Memoryskum sorter, så du vaknar strålande pigg och inte svettig.
+

Stöttande Baslager

 • Madrassen är byggd på ett lager av ultra motståndskraftigt bas skum. Det låter kanske inte så sexigt, men detta lager med hög densitet ger madrassen dess grund, och förstärker lagren ovanpå. Det är så stöttande så du kan köra din acroyoga på den utan problem....vi har testat.
 • Det krävdes hårt arbete för att hitta en bas som ger exakt rätt typ av studs. När du ligger på din eve känner du att den trycker tillbaka på precis rätt ställen.

Specifikationer

Ursprungsland

eve madrassen skapades av våra ledande produktdesigners i London, och tillverkas i Tyskland Överdraget är vävt i Huddersfield, England.

Sammetslent överdrag

Tack vare den flexibla och finmaskiga väven är eve överdraget extra starkt och stödjer anpassningen efter kroppen av den nya generationens memoryskum optimalt. Tyget andas och är av 100% polyester som ger en sammetslen yta. Överdraget är naturligtvis tvättbart på 40 grader.

Den senaste generationens Viscoskum

Det 3cm tjocka, nya generationens Viscoskum som andas kombinerar fördelarna med latex och konventionell Visco Tack vare hög punkt-elasticitet blir kroppsvikten perfekt balanserad, lederna avlastade och du undviker tryckpunkter

Svalkande och andande komfortskum

3cm kompakt skum som reagerar på dina rörelser och din kropp, andas och svalkar. Detta gör att madrassen andas hela 30 gånger mer än konventionella skummadrasser Avancerad teknik med öppna porer främjar luftflödet och förhindrar att du svettas när du sover.

Stödjande baslager

18 cm extremt resistent reflexbaserat skum. Det mycket täta underlagret bildar en solid grund som stödjer kroppen I harmoni med de andra skikten reagerar reflex baserat skum olika från rent bas skum på dina rörelser

Certifieringar

För säker och hälsosam sömn är alla våra skum, CertiPUR © certifierade. Vårt överdrag av högsta kvalitet är Eko-Tex klass 1 certifierat - den högsta standarden. Således är madrassen lämplig för spädbarn och barn.

vila tryggt, oavsett hur du sover

Vår madrass gör det bekvämt för dig och stöttar oavsett hur du sover, eller vilken typ av säng du lägger den på. Du kan sova på den direkt utan bäddmadrass, det mjuka översta lagret ger optimal komfort.

+

Fasthet

 • Vi brukar beskriva madrassen som medium hård. Sanningen är dock att genom vårt unika lagersystem ger madrassens baslager fastheten i en hård madrass kombinerat med lyxen och komforten av den mjuka toppen. Det är tack vare den här balansen av lager som vi kan erbjuda enbart ett alternativ.
+

Sovställningar

 • Madrassen ger exakt rätt stöd och komfort för alla sovställningar, oavsett om du sussar på sidan, slaggar på rygg, eller sover på magen.
 • Memory skummet som formar sig efter kroppen gör att madrassen anpassar sig efter din kroppsposition och avlastar tryckpunkter – oavsett hur du än sover.
+

Passar alla sängtyper

 • Resårmadrassbotten
 • Divan eller box spring
 • Ribbmadrassbotten
 • Plattform eller golvsäng
 • Mfl.

garanterad kvalitet

Madrassen är testad med den här maskinen för att simulera 10 års användning. Därför kan vi garantera den i 10 år. Det är 3,650 mornar du vaknar redo att ge dagen en stor kram.

+

Noggrann testning

 • Madrassen har genomgått komprimeringstester som simulerar hur 10 års användande ser ut.
 • Våra tester visar att normalt bruk av din madrass i snitt enbart ger en inbuktning på cirka 2 mm.
 • Till jämförelse bucklas en premium fjädringsmadrass 20mm över 10 år.
+

Överlägset bra material

 • Håller inte din madrass under den 10 åriga garantiperioden, byter vi ut den mot en splitter ny. Så enkelt är det.
 • Hör av dej till oss på telefon eller email så hittar vi en tid som passar för dig att göra bytet på, helt kostnadsfritt.
+

10 års garanti

 • Garantin omfattar alla fysiska skavanker på madrassen (inklusive överdraget) som gör att madrassen förlorar sin form och dess komponenter delas och spricker trots normalt användande och rimligt bruk.
 • Garantin täcker inte slitage orsakat av normalt bruk.

featured reviews

 • The best mattress I’ve ever slept on
  Dan H.
  14/06/16

  I’ve waited a couple of months before writing this as I read a lot of hype and I wasn’t sure if the mattress would really be worth it - I can tell you that for us it’s been great.

  I found it hard to get past all the overwhelmingly positive reviews and usual internet forum slating (especially by those who are happy to settle for something of a lesser quality), but we decided to give it a go and I’m glad we did.

  We bought the super king version and as rather large people ourselves it’s performed brilliantly - firm without being hard. If you can afford it, I can’t recommend it highly enough.

 • Sleeping like a baby
  Marla C.
  16/06/16

  I have struggled with back pain for years following an injury and changed our mattress hoping this would help me somewhat. After reading all the positive reviews on the Eve website we ordered ours and received it promptly two days later. Both my partner and I are sleeping so soundly now, I am excited about getting into bed every night and while my pain has not gone completely, (it\s not a miracle worker), I am not waking up during the night tossing and turning in discomfort and am waking feeling refreshed and on the whole pain free. The mattress is firm but not hard, moulding to you slightly and so giving excellent support. I am so happy with it and have been recommending it to family and friends and will order any future mattresses we need from them without hesitation. I have had no issues with the 'new smell' of the mattress as was mentioned in some other reviews, nor with it making me hot during the night-it is perfect in my eyes and the bright yellow surround even makes me smile while I\m changing the bed linen (so maybe a miracle worker after all). My boyfriends only complaint was that I hadn\t bought the pillows too! 10/10

 • So far very good
  Hiren C.
  20/05/16

  Having tried a plethora of pillow types and from various brands I still had problems getting a comfortable nights sleep! Memory foam style pillows were good sometimes in supporting the neck and shoulder area however there were days where I would wake up with a really stiff neck and upper shoulders.

  Saw the evematress advert on the tube so went to the website, liked what I read and thought why not give it a shot. Customer service and delivery was excellent. At first I found the pillow to be too soft and reverted back to my old pillow. However after a week gave it another go and so far have had excellent night sleeps since. Haven't had any aches or stiffness at all so am very satisfied!

 • Smartest Purchase I've Made For a While.
  Rory W.
  06/06/16

  The mattress arrived quickly, and unboxing it was a pleasure. Tempted to buy another just to watch one rise again!

  And when it comes to comfort, everyone that has tried it has had the same experience of it being, the most comfortable thing they've ever experienced.

 • Fantastic service and fantastic mattress
  Alex W.
  20/05/16

  I've been using another well known brand memory foam mattress for 10 years and it needed replacing and having seen their 90 day trial advertised I thought I'd give Eve a go. From the moment I contacted them the service was amazing and they even shipped my mattress to France for me at no extra cost (unbelievable!). The mattress is also perfect, very comfortable and I'm very happy with it. My husband is the fussiest sleeper (you know the story about the princess and the pea?!) and he's not even noticed the difference so I'm chuffed with that.

  If you haven't tried memory foam mattresses before give it a go and you'll be sorry you didn't do it sooner. I can't recommend Eve and it's mattresses enough.

 • Very comfortable but quite thick!
  Rob K.
  11/05/16

  I bought this replace a terrible John Lewis mattress we purchased for our daughter. The mattress itself is very comfortable and very well made. My only critique is that it is quite a bit thicker than a normal mattress which is only an slight issue as she is on the top bunk! Otherwise, a great product from a UK company.

 • I was sceptical but...oh myyyyy
  Colin J.
  07/05/16

  We had our first night on a new Eve mattress last night and it was good, very good. We both woke feeling well rested and happy with the world. I mistakenly ordered the wrong size but the company stepped up and managed the replacement process very effectively. I'm so pleased we decided to change our old IKEA mattress, why oh why didn't we do it years ago. The only down side is that now I can't go on holiday without taking this bad boy with us.

 • Great
  Chris A.
  01/05/16

  Ordered a standard double and two pillows.

  Great stuff all round, in chronological order; great website, U.K. made, bargain price, quick delivery, well packaged, top quality products, followed by a great nights sleep...zzz

  I don't envisage sending it back within the trial period, but reassuring to know the company is that confident in their product.

  The only thing that gets anywhere near a negative is the egg yolk yellow sides/piping can be seen through our nice white cotton sheets/pillow cases. Not a major issue for us, and there's plenty of ways around it. It's fair enough and I think they can be forgiven, as a strong brand identity is pretty important.

  10/10, well done all round.

 • It wasn't for us.
  Duane M.
  30/05/16

  We purchased a kingsize eve mattress. We were very pleased with the price and speed of the delivery. The mattress quickly unpacked and plumped up. Unfortunately the first few nights sleep quickly confirmed to us that memory foam mattresses are not for us. I emailed eve to start the refund, which they were very happy to help sort out and the mattress was collected and my money refunded very quickly. In all I was very happy with the service I received. Thanks again.

 • EXCEPTIONAL Customer Service and WONDERFUL mattress
  Kate L.
  01/04/16

  I cannot ever remember having a Customer Service experience to rival eve's!

  Our mattress box arrived a little damaged from transit. When I contacted the Customer Service team, they could not have been more helpful. They ensured our product was up to scratch, welcomed our feedback and comments, and then sent a HAND-WRITTEN note to apologise for our disappointment with the box!! Brilliant.

  Oh, and the mattress is the most comfortable thing I've slept on in years! I struggle with back issues and have not had a full night's unbroken sleep for a VERY long time. Until eve... I now sleep right through the night and only wake when the alarm goes off! This is life-changing! Thank you eve.

Featured In

 • “’’Köp nu, du kan få engelska eves madrasser i alla tänkbara storlekar”

 • “Jag önskar jag kunde kunde bjuda på övernattning för det här är den BÄSTA och MEST BEKVÄMA madrassen jag någonsin sovit på.”

 • “En toppkvalitets madrass som en eve skulle normalt ligga på över 20 000 kr.”

 • “eve levererar högkvalitets madrasser till en bråkdel av priset hos märkesbutikerna.”

att skapa eve

eve föddes inte på en natt. Läs mer om vårt mål att skapa världens skönaste madrass.

eves historia

Handla säkert

Betala enkelt

Snabb leverans