Något gick fel.

+

Kan inte verkställa din begäran

Bli en del av eve familjen!

+

Håll kontakten så får du får du reda på nya produkter och exklusiva erbjudanen först!

 • teamet

  Vi tror att den bästa dagen börjar kvällen före, med bra sömn. Vi är ett tight team med superfokus på att ge våra kunder den bästa möjliga sömnen, varenda natt.

 • jas bagniewski
  VD

  Jas är grundare och VD för eve. Han hade tidigare högt uppsatta roller inom globala varumärken, som ansvarig för modeplattformen på Zalando UK och i ledargruppen hos Citydeal och Groupon UK. Innan han påbörjade sin e-commerce bana, jobbade Jas som konsult inom finansiella tjänster för Accenture.

 • Numera Chief Operating Officer och medgrundare till eve Sleep - Felix, var tidigare Vice President på Rocket Internet och VD på Zalando UK. Han började i key project management roller hos ITV och Diageo innan han gick in i startup världen, genom lanseringen av en fishing-hanterings startup och den Indiska modeplatformen Jabong.

  felix lobkowicz
  COO
 • abid ismail
  CFO

  Abid är en av grundarna och Chief Financial Officer på eve. Han var tidigare VD på Axelos, ett globalt best-practice samarbetsbolag mellan det Brittiska handelskabinettet och Capita Plc, där han såg till att företaget växte till över 80 anställda. Abid var före det Assistant Director på Ernst and Young M&A där han som finansiell expert gav råd till kunder både i den privata och statliga sfären.

 • Grundare och eves Chief Marketing Officer, Kuba var tidigare Head of Sports Marketing på Channel 4 och ansvarig för den flerfaldigt prisbelönta Superhuman Paralympics -kampanjen och ledde även deras in-house creative byrå - 4 Creative.

  kuba wieczorek
  CMO
visa hela teamet

vill du jobba med oss?

Vi letar efter go-getters; själv-motiverade personer som kan hänga med i tempot och vill göra en skillnad. Vi är fortfarande ett relativt litet team, så det finns inget utrymme att bara glida med. Vi är ett gött gäng som inte har något emot att jobba hårt. Vi är inte rädda för att smutsa ner naglarna och vi brinner alla för vårt varumärke. Vi har såklart sjukt kul med!

Så ifall du är ambitiös, grym på det du gör och vill hjälpa oss driva framåt och uppåt, hör av dig.

ansök här

Kontakta oss

 • Maila oss på

  careers@sleepeve.co.uk
 • Vi är sociala

  Linkedin

Handla säkert

Betala enkelt

Snabb leverans